Personalizare

Produsele noastre pot fi un cadou placut si util, iar logo-ul firmei dvs este astfel promovat cu succes. Oriunde ati merge veti putea zari unul din produsele oferite, fie ca mergeti la munte, la mare, la serviciu, la scoala sau pe strada.

Logo-ul dvs poate fi aplicat cu usurinta pe produse astfel:

-serigrafic


- print digital direct pe textil


-transfer termic


- transfer termic gonflabil


-broderie


Serigrafia reprezinta un procedeu de imprimare pe diverse suporturi, de la hartie si material textil pana la metal. In general, suportul pe care se face imprimarea trebuie sa fie plan. Personalizarea realizata prin acest procedeu este foarte rezistenta in timp chiar si in mediile outdoor. Astfel se pot realiza carti de vizita, stickere, textile si alte materiale promotionale personalizate.

Transferul termic este un alt procedeu folosit atat pentru personalizarea obiectelor textile, precum si a altor obiecte care nu pot fi realizate prin serigrafie datorita materialului din care sunt confectionate sau a complexitatii graficii care trebuie transpusa pe obiect. El consta in transferarea unei imagini realizata pe o folie speciala, prin cutterare, imprimare ink-jet, laser sau serigrafic si aplicata pe produs prin presare la cald. Personalizarea astfel realizata are o acuratete mai mare si totodata rezistenta in timp. 

Broderia este o alta modalitate de personalizare a produselor textile si de promovare a imaginii firmei indiferent de complexitatea logo-ului dvs. De la cel mai simplu logo pana la cel mai complex, indiferent de numarul de culori broderia da o nota distincta produselor oferite. Prin broderie se pot personaliza tricouri, hanorace, jackete, sepci, caciuli, fulare, echipamente de lucru, camasi, cravate, genti si orice alte obiecte textile.